Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Plus: Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

*
Η Sony πριν από λίγο ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια που θα λάβουν οι ενεργοί συνδρομητές του PlayStation Plus για το μήνα Οκτώβριο. Οι κάτοχοι του PlayStation 4 μπορούν να "κατεβάσουν" τα Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και Amnesia: Collection με bonus games τα That’s You μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και RIGS: Mechanized Combat League μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Οι κάτοχοι του PlayStation 3 θα αποκτήσουν τα Hustle Kings και Monster Jam Battlegrounds, ενώ τέλος οι χρήστες του PS Vita θα μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τα Hue και Sky Force Anniversary, τα οποία είναι και cross-buy με το PlayStation 4. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Να χει βουήξει το internet ότι θα δώσει Devil May Cry και Shadow of Mordor το Xbox,να δίνει τελικά κάτι μέτρια και να ρχεται καπάκι η Sony να δίνει στον λαό Κοτζίμαρο!!Από τις 6.30 που το δα στο blog τρίβω τα μάτια μου..έλα κόψτε την πλάκα εκεί στο PSplus δεν είναι αστείο πχια..νιώθω ότι σας έκλεψα κιόλας με τέτοια παιχνίδια!!Και το Amnesia να δινε μόνο καλή φάση θα ταν,ενδιαφέρον horrorάκι δείχνει!!

      Υ.Γ. Ήδη λιώνω στο Pro το Infamous.Πόσο smooth τρέχει! θεε μου!!βάζει κάτω παιχνίδια που θαα κυκλοφορήσουν και το χα παρεξηγήσει αλλά πλέον δηλώνω τζάμπα-fan :p

*