Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Romeo & Juliet, ο νέος τίτλος της Onion Games

*
Σε μία κίνηση να προωθήσει στην κοινότητα το νέο της e-περιοδικό, “The Secret Onion Cellar”, η Onion Games ανακοίνωσε πως το νέο της παιχνίδι Romeo & Juliet, το οποίο θα είναι arcade τύπου, θα διατεθεί δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές.

Όσοι χρήστες, λοιπόν, εγγραφούν στο “The Secret Onion Cellar” έως τις 16 Μαρτίου – την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του newsletter - θα λάβουν ένα link, μέσω του οποίου θα μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι άμεσα, ως τμήμα του “The Onion Games Starter Kit”. Το εν λόγω Starter Kit θα περιλαμβάνει και ένα δείγμα soundtrack, καθώς και ένα πακέτο από wallpapers υψηλής ανάλυσης από τους τίτλους Million Onion Hotel, Black Bird, Dandy Dungeon: Legend of Brave Yamada και Moon.


To Romeo & Juliet δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από τον επικεφαλής της Onion Games, Yoshiro Kimura, ο οποίος ανέλαβε τα πάντα, από την επινόηση του παιχνιδιού έως και σχεδιασμό, προγραμματισμό, εικαστικό σχέδιο και ήχο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*