Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Cities: Skylines είναι το επόμενο δώρο του Epic Games Store

*
To Cities: Skylines θα είναι το επόμενο δώρο του Epic Games Store. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από 10 έως και 17 Μαρτίου 2022. Την τρέχουσα εβδομάδα, οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος της Epic Games μπορούν να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους τα: Black Widow: Recharged, Centipede: Recharged και Dauntless Epic Slayer Kit.

Το 2021, το Epic Games Store χάρισε 89 παιχνίδια για PC, συνολικής αξίας $2.120 και συνολικά μοιράστηκαν πάνω από 765 δωρεάν κωδικοί.


Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, το Epic Games Store πρόσφερε 15 παιχνίδια, ένα κάθε μέρα ως το τέλος του έτους.

Η λίστα περιλαμβάνει τα: Control, Shenmue 3, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, The Vanishing of Ethan Carter, Loop Hero, Second Extinction, Mutant Year Zero: Road to Eden, Vampyr, Pathfinder: Kingmaker, Prey και την νεότερη τριλογία Tomb Raider.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*