Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Cris Tales είναι το νέο δώρο του Epic Games Store

*
To Cris Tales θα είναι το επόμενο δώρο του Epic Games Store. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από 24 έως και 3 Μαρτίου 2022. Την τρέχουσα εβδομάδα, οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος της Epic Games μπορούν να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους το Brothers: A Tale of Two Sons.

Το 2021, το Epic Games Store χάρισε 89 παιχνίδια για PC, συνολικής αξίας $2.120 και συνολικά μοιράστηκαν πάνω από 765 δωρεάν κωδικοί.


Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, το Epic Games Store πρόσφερε 15 παιχνίδια, ένα κάθε μέρα ως το τέλος του έτους.

Η λίστα περιλαμβάνει τα: Control, Shenmue 3, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, The Vanishing of Ethan Carter, Loop Hero, Second Extinction, Mutant Year Zero: Road to Eden, Vampyr, Pathfinder: Kingmaker, Prey και την νεότερη τριλογία Tomb Raider.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*