Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Instagram θα μειώσει την ορατότητα σε δυνητικά επιβλαβές περιεχόμενο

*
To Instagram παίρνει καινούργια μέτρα ώστε να κάνει το δυνητικά επιβλαβές περιεχόμενο λιγότερο ορατό. Η εταιρεία αναφέρει πως ο αλγόριθμος ο οποίος θα τροφοδοτεί τις αναρτήσεις θα απορρίπτει με προτεραιότητα περιεχόμενο το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει κάποιου είδους bullying, βία ή λεκτική επίθεση.

Παρόλο που οι κανόνες του Instagram απαγορεύουν τέτοιου είδους περιεχόμενο η αλλαγή αυτή πιθανότατα θα επηρεάσει αναρτήσεις που ακόμα δεν έχουν φτάσει στα χέρια των συντονιστών.


Μέχρι τώρα το Instagram προσπαθούσε να αποκρύψει τέτοιου είδους αναρτήσεις από δημόσια τμήματα της εφαρμογής, αλλά αυτό δεν είχε αλλάξει τον τόπο που εμφανίζονται στους χρήστες. Η τελευταία αλλαγή σημαίνει πως οι αναρτήσεις που είναι παρόμοιες με άλλες που έχουν αφαιρεθεί θα είναι λιγότερο ορατές.

Το Instagram αναφέρει επίσης πως πλέον θα λαμβάνεται υπόψιν το ιστορικό αναφορών για τον κάθε χρήστη. Έτσι εάν τα συστήματα προβλέπουν πως είναι πιθανό μία δημοσίευση να αναφερθεί σύμφωνα με το ιστορικό, τότε θα εμφανίζεται χαμηλότερα στο Feed.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*