Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Relicta θα είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

*
Το Epic Games Store ανακοίνωσε ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα προσφέρει δωρεάν στους κατόχους PC. Πρόκειται για το Relicta, το οποίο θα ακολουθήσει το Galactic Civilizations III, που θα είναι διαθέσιμο μέχρι την επόμενη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022.

Το Relicta είναι ένα first-person physics-based puzzle game, στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να συνδυάσουν μαγνητισμό και βαρύτητα προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.


Τον προηγούμενο μήνα, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic πρόσφερε στους PC gamers περισσότερα από 15 παιχνίδια δωρεάν, όπως τα Control, Shenmue 3, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, The Vanishing of Ethan Carter, Loop Hero, Second Extinction, Mutant Year Zero: Road to Eden, Vampyr, Pathfinder: Kingmaker, Prey και τη νεότερη τριλογία Tomb Raider.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*