Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Battlefield V, Saints Row the Third Remastered και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά το Void Bastards και το Yooka-Laylee που δόθηκαν δωρεάν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Saints Row the Third Remastered και το Automachef. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, τα


Για να αποκτήσετε το Saints Row the Third Remastered και το Automachef, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Battlefield V, Assetto Corsa Competizione και The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Τα πρώτα δύο θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, ώρα 09:59 πμ, ενώ το τρίτο μέχρι την ίδια ημέρα, ώρα 17:00.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλα τα παραπάνω παιχνίδια. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του και η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Σεπτεμβρίου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Warhammer: Chaosbane και Mulaka, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, τα Zone of the Enders HD Collection και Samurai Shodown II.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Warhammer: Chaosbane (1- 30 Σεπτεμβρίου)
Mulaka (16 Σεπτεμβρίου- 15 Οκτωβρίου)

Xbox 360
Zone of the Enders HD Collection (1- 15 Σεπτεμβρίου)
Samurai Shodown II (16- 30 Σεπτεμβρίου)

Οι χρήστες του Steam έχουν τρεις ημέρες για να δοκιμάσουν το The Elder Scrolls Online και το SCUM και δύο ημέρες για το Battlefield V. Έχουν επίσης προθεσμία δύο ημερών για να αποκτήσουν δωρεάν το Tools Up! Garden Party - Episode 1: The Tree House, τεσσάρων ημερών για το Will Glow the Wisp και οκτώ για το RiMS Racing: Bahrain International Circuit.



Σας θυμίζουμε ότι:

> H Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Αυγούστου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Darksiders III και Yooka-Laylee, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, τo Garou: Mark of the Wolves.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Darksiders III (1- 31 Αυγούστου)
Yooka-Laylee (16 Αυγούστου- 15 Σεπτεμβρίου)

Xbox 360
Garou: Mark of the Wolves (16- 31 Αυγούστου)

> H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα λάβουν δίχως επιπλεον χρέωση οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον επόμενο μήνα.

Τα παιχνίδια που θα δοθούν τον Αύγουστο είναι τα Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4), Tennis World Tour 2 (PS4) και Hunter’s Arena: Legends (PS5). Θα είναι διαθέσιμα από τις 3 Αυγούστου.

> Από 1η Αυγούστου οι συνδρομητές Google Stadia Pro έχουν πρόσβαση στα: GRIME, Killer Queen Black, Valkyria Chronicles 4, It Came From Space & Ate Our Brains και Epistory – Typing Chronicles. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*