Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Battlefield V, Among Us και άλλα δωρεάν games

*
Ο Tsamba_Gamer, μια ακόμα Παρασκευή, είναι κοντά σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν τις επόμενες μέρες.

Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε το multiplayer του Call of Duty: Black Ops Cold War και την εμπειρία των Zombies, ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα από τις 22 έως και τις 29 Ιουλίου 2021 θα έχετε την ευκαιρία να κατεβάσετε τον τίτλο και να έχετε δωρεάν πρόσβαση στα παραπάνω modes.


Στα modes και τους χάρτες του multiplayer περιλαμβάνονται τα NukeJacked 24/7, Paintball Moshpit, Throwback Moshpit, Party Games, Team Deathmatch και πολλά άλλα. Επίσης υπάρχει πλήρης πρόσβαση στους χάρτες των Zombies, περιλαμβανομένου του νέου, Mauer der Toten που προστέθηκε στο Season Four Reloaded.

Τέλος από τις 23 έως και τις 26 Ιουλίου τo XP που θα κερδίζουν οι παίκτες θα διπλασιάζεται αυτομάτως.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, Battlefield 1 και Olympic Games Tokyo 2020. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, ώρα 09:59πμ.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο τρέχουν εκπτώσεις για όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο από τα παραπάνω, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά το Obduction και το Offworld Trading Company που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Defense Grid: The Awakening και το Verdun. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, το Mothergunship και το Train Sim World 2.

Για να αποκτήσετε το Defense Grid: The Awakening και το Verdun, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Η Nintendo ανακοίνωσε πως το Among Us θα είναι δωρεάν για Nintendo Switch από τις 21 εώς τις 27 Ιουλίου μέσω του προγράμματος Game Trial για τους χρήστες Nintendo Switch Online. Επιπλέον, το παιχνίδι από τις 21 Ιουλίου εώς την 1 Αυγούστου θα βρίσκεται σε έκπτωση 30% στο Nintendo eShop - με την τιμή του να καθορίζεται στα €3,5.

Αν λοιπόν είστε συνδρομητές του Nintendo Switch Online και θέλετε να δοκιμάσετε το παιχνίδι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το trial.

Οι εκδόσεις για PC των Battlefield 1 και Battlefield V είναι διαθέσιμες για δωρεάν κατέβασμα από τους ενεργούς συνδρομητές του Amazon Prime. Η προσφορά αυτή έρχεται στο πλαίσιο του Prime Gaming, με τους συνδρομητές να λαμβάνουν ειδικό κωδικό εξαργύρωσης των δύο τίτλων της EA μέσα από το Origin. Το Battlefield 1 που κυκλοφόρησε το 2016 θα διατίθεται δωρεάν έως και τις 4 Αυγούστου, ενώ το Battlefield V που κυκλοφόρησε το 2018 θα διατίθεται χωρίς χρέωση από τις 2 Αυγούστου έως και την 1η Οκτωβρίου.

Οι χρήστες του Steam έχουν προθεσμία δύο ημερών για να δοκιμάσουν το Battlefield 1, τρεις μέρες για το Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game και έξι μέρες για να κάνουν δικό τους το Battlefield 1 Shortcut Kit: Vehicle Bundle.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony αποκάλυψε τα PS Plus games που θα προσφέρει δωρεάν τον Ιούλιο του 2021 στους συνδρομητές της υπηρεσίας και το A Plague Tale: Innocence είναι αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Συγκεκριμένα λοιπόν, μέσα στον Ιούλιο, οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να κάνουν δικό τους το A Plague Tale: Innocence για το PS5, αλλά και τα Call of Duty: Black Ops IIII, WWE2K Battlegrounds και Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown για το PS4. Μάλιστα, οι τίτλοι του PS4 είναι και συμβατοί με το PS5, οπότε αν έχετε αγοράσει τη νεότερη κονσόλα της Sony θα μπορείτε να τους απολαύσετε όλους μαζί.

Τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα από 6 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου 2021.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Ιουλίου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Planet Alpha και Rock of Ages: Make & Break, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, το Midway Arcade Origins.

Αναλυτικά:
Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Planet Alpha (1- 31 Ιουλίου)
Rock of Ages: Make & Break (16 Ιουλίου- 15 Αυγούστου)

Xbox 360
Midway Arcade Origins (16- 30 Ιουλίου)

> Τέσσερα νέα παιχνίδια έγιναν διαθέσιμα για τους συνδρομητές Google Stadia Pro. Πρόκειται για τα Moonlighter, Street Power Football, Terraria και The Darkside Detective
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*