Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Call of Duty Black Ops Cold War multiplayer, Resident Evil Resistance και άλλα δωρεάν games

*
Βρισκόμαστε ακριβώς μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και ο Tsamba_Gamer, σταθερά, μία ακόμα Παρασκευή σας ενημερώνει για τα παιχνίδια που θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Ανακοινώθηκε δωρεάν εβδομάδα για το multiplayer του Call of Duty: Black Ops Cold War σε PlayStation 5 και PlayStation 4. Η Activision γιορτάζει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους κονσόλας της Sony να δοκιμάσουν χωρίς καμία χρέωση συγκεκριμένα modes από το νεότερο παιχνίδι της σειράς. Η δωρεάν εβδομάδα ξεκινά από την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου, επίσης στις 20:00.


Από τις 17 έως και τις 21 του μήνα θα τρέχει double XP event (μαζί με double weapons bonuses) και οι παίκτες θα μπορέσουν να παίξουν τα modes Team Deathmatch, 2v2 Gunfight και Domination. Από τις 21 έως και τις 24 του μήνα θα είναι διαθέσιμα τα modes Prop Hunt, Hardpoint και Fireteam: Dirty Bomb. Επιπρόσθετα, από 22 έως και 28 Δεκεμβρίου θα τρέξει double Battle Pass XP event.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να καταβάσετε δωρεάν τα Resident Evil Resistance, Black Desert και Unturned. Αυτά θα είναι διαθέσιμα από Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 22:00, έως και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ώρα 09:59. Βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate.

Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλα τα παιχνίδια. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

H Epic Games ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση ως το τέλος του έτους και κάθε μέρα προσφέρει δωρεάν, ένα διαφορετικό παιχνίδι για τους κατόχους PC. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να αποκτήσετε δίχως κανένα κόστος το Oddworld: New 'n' Tasty. Μοναδική προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα, κάτι που είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε. Κάθε μέρα στις 18:00 θα γίνεται αλλαγή φρουράς στα δωρεάν παιχνίδια, και κάνοντας κλικ εδώ θα έχετε πρόσβαση στα δώρα. Σας περιμένει και κουπόνι $10 για τις αγορές σας.

Δώρα προσφέρει για τις επόμενες μέρες και η Ubisoft. Μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε είτε παιχνίδια για PC είτε items για όλες τις πλατφόρμες. Τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο η εταιρία προσφέρει δίχως την οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση εκ μέρους σας, το Trials Rising για PC. Για τα καθημερινά δώρα της γαλλικής εταιρείας, μπορείτε να έχετε ενημέρωση κάνοντας κλικ εδώ.



Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα τους τίτλους NES και SNES που θα προσφερθούν δωρεάν στους συνδρομητές του Nintendo Switch Online μέσα στις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, στο Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online app θα προστεθούν στις 18 Δεκεμβρίου τα Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!, The Ignition Factor, Super Valis IV και Tuff E Nuff, ενώ στο Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online app το Nightshade.

Για τις επόμενες τρεις μέρες, οι χρήστες του Steam έχουν δωρεάν πρόσβαση στα Resident Evil Resistance και Disgaea 4 Complete+ .

Σας θυμίζουμε ότι:

> Οι κάτοχοι PS4 και PS5 με ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus θα αποκτήσουν, δίχως επιπλέον κόστος, πρόσβαση στα Just Cause 4, Worms Rumble και Rocket Arena. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2021, αν θέλετε να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας. Μην ξεχνάτε ότι οι κάτοχοι PS5 έχουν επίσης πρόσβαση στο PlayStation Plus Collection.

> H Microsoft ανακοίνωσε τη νέα τετράδα των τίτλων που θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Πρόκειται για τα:

Xbox One
The Raven Remastered - 1 έως 31 Δεκεμβρίου
Bleed 2 - 16 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου 2021

Xbox 360
Stacking - 16 έως 31 Δεκεμβρίου

Όλα τα παιχνίδια τρέχουν σε Xbox Series X και Xbox Series S μέσω backwards compatibility, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με εκείνα του Xbox 360 στο Xbox One.

> Σε περίπτωση που έχετε ενεργή συνδρομή Google Stadia Pro, τον Δεκέμβριο θα αποκτήσετε πρόσβαση στα Into the Breach, Monster Jam Steel Titans, Everspace, Secret Neighbor, HITMAN 2 και Kine
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*