Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Diablo 3, Madden NFL 21 και άλλα δωρεάν games

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν την εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Diablo 3, Madden NFL 21 και Rugby 20, που είναι διαθέσιμα από Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 22:00 έως και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 09:59. Βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate.


Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, την ίδια χρονική περίοδο και τα τρία παραπάνω παιχνίδια προσφέρονται με έκπτωση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει προς τη μέση του και τα δωρεάν παιχνίδια για PC συνεχίζουν την πορεία που έχουν χαράξει. Για μια ακόμα Πέμπτη, το Epic Games Store σας περιμένει με δύο δωρεάν τίτλους. Πρόκειται για το Railway Empire και το Where the Water Tastes Like Wine, που μπορείτε να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, ως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 17:59.

Θα ακολουθήσει το Stick it to The Man!. Για να αποκτήσετε τα προαναφερθέντα παιχνίδια, βασική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν PS4 games που θα προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον Σεπτέμβριο. Από τους δύο τίτλους ξεχωρίζει το Street Fighter V. Το δεύτερο game είναι το PUBG, ή PlayerUnknown's Battlegrounds, το οποίο θα προσφέρεται κι αυτό άνευ χρέωσης για όσους έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία. Και τα δύο παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα για κατέβασμα, μέσω του PlayStation Store.

> Η Microsoft αποκάλυψε τα Games with Gold Σεπτεμβρίου 2020 και από τους προσφερόμενους δωρεάν τίτλους ξεχωρίζει το Tom Clancy’s The Division της Ubisoft. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να κατεβάσουν τα Tom Clancy’s The Division και The Book of Unwritten Tales 2 για την κονσόλα τους, ενώ οι κάτοχοι Xbox 360 τα de Blob 2 και Armed and Dangerous. Τα δύο παιχνίδια του Xbox 360 είναι συμβατά και με το Xbox One και μπαίνουν αυτόματα στη λίστα του backwards compatibility. Το Tom Clancy’s The Division θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου και το The Book of Unwritten Tales 2 από τις 16 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Οκτωβρίου. Αντίστοιχα, το de Blob 2 θα προσφέρεται από την 1η έως και τις 15 Σεπτεμβρίου και το Armed and Dangerous 2 από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

> Αν είστε συνδρομητής Google Stadia Pro, τότε τον Σεπτέμβριο θα αποκτήσετε πρόσβαση στα Super Bomberman R Online, Gunsport, Hitman, Hello Neighbor, Metro Last Light Redux και Embr.

Τέλος, οι χρήστες του Steam έχουν προθεσμία δύο ημερών για να δοκιμάσουν το Dead by Daylight και το Conan Exiles, ενώ σε τρεις ημέρες θα λήξει η δοκιμαστική περίοδος του Madden NFL 21. Εν τω μεταξύ, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 25 χρόνια λειτουργίας της, η Remedy Entertainment προσφέρει δωρεάν το Death Rally (Classic). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*