Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Dirt 5, Crusader Kings III και άλλα δωρεάν games

*
Για μία ακόμα Παρασκευή, ο Tsamba_Gamer είναι κοντά σας, για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν τις επόμενες μέρες.

H Sony επεκτείνει την δωρεάν παροχή παιχνιδιών, μέσω την πρωτοβουλίας Play at Home. Όπως ανακοινώθηκε μέσω ενός νέου post στο PlayStation Blog, από τις 20 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου 2021, οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 5 θα μπορέσουν να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους το Horizon Zero Dawn Complete Edition.


Επιπλεον, από τις 26 Μαρτίου, προστίθεται μια νέα λίστα παιχνιδιών. Πρόκειται για τα AbzÛ, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, The Witness, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper και Paper Beast. Τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα ως τις 23 Απριλίου 2021.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Dirt 5 και Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Αυτά θα είναι διαθέσιμα έως και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου ώρα 09:59. Βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate.

Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλα τα παιχνίδια στις διάφορες εκδόσεις που κυκλοφορούν. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Το action, adventure, puzzle game The Fall της Over The Moon, που λανσαρίστηκε στις 30 Μαΐου 2014, είναι ένα ακόμα δώρο για τους κατόχους PC. Χορηγός διασκέδασης για μια ακόμα φορά το Epic Games Store και αν θέλετε να κάνετε δικό σας για πάντα το παιχνίδι, το βασικό και απαραίτητο βήμα είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Διαδικασία εύκολη και χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση. Το The Fall θα είναι διαθέσιμο για μία εβδομάδα, δηλαδή έως τις 25 Μαρτίου 2021, ώρα 17:59.

Θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα το Creature in the Well.

Οι χρήστες του Steam έχουν προθεσμία μιας εβδομάδας για να δοκιμάσουν το Museum of Other Realities, τρεις μέρες για το Offworld Trading Company και δυο μέρες για τα Crudader Kings III και Generation Zero.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony συνεχίζει να προσφέρει σημαντικά games στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus και τον Μάρτιο, με το Final Fantasy VII Remake να ξεχωρίζει. Η ιαπωνική εταιρεία δίνει συνολικά 4 games για PS4 και PS5. Συγκεκριμένα λοιπόν, οι συνδρομητές του PS Plus, πέραν του Final Fantasy VII: Remake θα μπορούν να κατεβάσουν ακόμη τα Remnant: From the Ashes (PS4, PS5), Farpoint (PS4, PS5, VR) και Maquette (PS5).

> Το Destruction AllStars θα συνεχίσει να προσφέρεται άνευ επιπλέον χρέωσης και τον μήνα Μάρτιο για τους συνδρομητές PlayStation Plus.

> Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Play At Home της Sony, οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 5 μπορούν να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους το Ratchet and Clank.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Μαρτίου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Warfare: Breakout και Vicious Attack Llama Apocalypse, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, το Port Royale 4.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Warface: Breakout (1- 31 Μαρτίου)
Vicious Attack Llama Apocalypse (16 Μαρτίου- 15 Απριλίου)

Xbox 360
Port Royale 3 (16- 31 Μαρτίου)

> Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα τα νέα παιχνίδια των NES και SNES που έρχονται στο Nintendo Switch Online, δωρεάν για όλα τα μέλη της υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν τα Psycho Dream (1992, SNES), Doomsday Warrior (1992, SNES), Prehistorik Man (1995, SNES) και Fire ‘n Ice (1992, NES).

> Σε τέσσερα νέα παιχνίδια έχουν δωρεάν πρόσβαση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro από 1η Μαρτίου 2021. Πρόκειται για τα PixelJunk Raiders, AVICII Invector, Pac-Man Mega Tunnel Battle και Reigns
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*