Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Far Cry 5, A Plague Tale: Innocence και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft, το Far Cry 5 θα είναι free to play σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί, από 5 έως και 9 Αυγούστου.


Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα κομμάτια του τίτλου, δηλαδή σε όλο το campaign και το online two-player co-op. Το pre-loading se PC, PS4, PS5, Google Stadia, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S έχει ήδη ξεκινήσει. Σε περίπτωση που στη συνέχεια αποφασίσετε να αγοράσετε το παιχνίδι, θα μπορέσετε να μεταφέρετε όλο την πρόοδό σας. Επιπλέον, την ίδια περίοδο τρέχουν μεγάλες εκπτώσεις για τις Standard και Gold Editions, όπως επίσης και για το season pass του τίτλου.

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά το Mothergunship και το Train Sim World 2 που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το A Plague Tale: Innocence και το Speed Brawl. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, το

Για να αποκτήσετε το A Plague Tale: Innocence και το Speed Brawl, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Far Cry 5, Unturned και Bee Simulator. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 9 Αυγούστου ώρα 09:59πμ.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλα τα παραπάνω παιχνίδια. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Οι χρήστες του Steam έχουν τρεις μέρες περιθώριο για να δοκιμάσουν τα Crossroads Inn Anniversary Edition, Dungeon Defenders: Awakened και Bro, where is my head???



Σας θυμίζουμε ότι:

> H Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Αυγούστου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Darksiders III και Yooka-Laylee, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, τα Lost Planet 3 και Garou: Mark of the Wolves.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Darksiders III (1- 31 Αυγούστου)
Yooka-Laylee (16 Αυγούστου- 15 Σεπτεμβρίου)

Xbox 360
Lost Planet 3 (1- 15 Αυγούστου)
Garou: Mark of the Wolves (16- 31 Αυγούστου)

> H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα λάβουν δίχως επιπλεον χρέωση οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον επόμενο μήνα.

Τα παιχνίδια που θα δοθούν τον Αύγουστο είναι τα Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4), Tennis World Tour 2 (PS4) και Hunter’s Arena: Legends (PS5). Θα είναι διαθέσιμα από τις 3 Αυγούστου.

> Από 1η Αυγούστου οι συνδρομητές Google Stadia Pro θα αποκτήσουν πρόσβαση στα: GRIME, Killer Queen Black, Valkyria Chronicles 4, It Came From Space & Ate Our Brains και Epistory – Typing Chronicles
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*