Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Frostpunk, Tell me Why και άλλα δωρεάν games

*
Ο Tsamba_Gamer, μια ακόμα Παρασκευή, είναι κοντά σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν τις επόμενες μέρες.

Το Epic Games Store συνεχίζει τα μεγάλα δώρα για τους κατόχους PC. Μετά το Among Us που δόθηκε την περασμενη εβδομάδα, σειρά πήρε το Frostpunk. Μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσει ένα ακόμα παιχνίδι που το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής. Για να αποκτήσετε το Frostpunk, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση. Σας υπενθυμίζουμε ότι έως τις 17 Ιουνίου τρέχει η προωθητική ενέργεια Mega Sale, με εκπτώσεις σε δεκάδες τίτλους.


Αν είστε μέλος του Amazon Prime, τότε μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Battlefield 4 για PC μέσω του Prime Gaming. Για να το αποκτήστε θα πρέπει να κάνετε log in στον λογαριασμό σας στο Amazon και στη συνέχεια να μετακινηθείτε στο Prime Gaming microsite. Έτσι θα σας αποσταλεί ένας κωδικός, τον οποίο θα πρέπει να εξαργυρώσετε στο Origin. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 21 Ιουνίου 2021.

Η ομάδα ανάπτυξης Dontnod γιορτάζει το Pride Month και προσφέρει δωρεάν το Tell Me Why για PC και Xbox One. Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία των Tyler και Alyson Roman, δίδυμα από την Αλάσκα, που μέσα από διάφορες μνήμες ο παίκτης καλείται να διαλέξει ποιό από τα δύο αδέρφια να πιστέψει.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του Warhammer Skulls Festival οι κάτοχοι Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One θα αποκτήσουν δωρέαν πρόσβαση στα Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Complete Collection, Warhammer: Chaosbane και Warhammer 40,000: Mechanicus. Όλα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, 21:59 έως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου ώρα 09:59 πμ.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλα τα παιχνίδια στις διάφορες εκδόσεις που κυκλοφορούν. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Η Electronic Arts και η Velan Studios ανακοίνωσαν ότι το Knockout City είναι δωρεάν μέχρι ο χαρακτήρας να φτάσει το level 25 (Street Rank) και αυτό ισχύει για όλα τα συστήματα που κυκλοφορεί ο τίτλος, δηλαδή PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και Nintendo Switch.
Οι χρήστες του Steam έχουν περιθώριο τρεις μέρες για να δοκιμάσουν το Assetto Corsa Competizione και το Dimension Drive και τέσσερεις μέρες για το ARK: Survival Evolved. Επίσης, μέσα στις επόμενες τέσσερεις ημέρες μπορούν να προσθέσουν για πάντα στη βιβλιοθήκη τους το Warhammer Underworlds: Online, επτά ημέρες για το Minion Masters - Scrat Infestation και 27 ημέρες για το Tell Me Why.



Σας θυμίζουμε ότι:

>Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, κατόχους PS4 και PS5. Το Operation: Tango θα είναι διαθέσιμο για τους κατόχους PS5 έως και τις 5 Ιουλίου, το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown για τους κατόχους PS4 έως και τις 2 Αυγούστου και το Star Wars: Squadrons για όλους, έως και τις 5 Ιουλίου.

> H Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Ιουνίου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα The King's Bird και Shadows Awakening, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, τα NeoGeo Battle Coliseum και Injustice: Gods Among Us.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
The King's Bird (1- 30 Ιουνίου)
Shadows Awakening (16 Ιουνίου- 15 Ιουλίου)

Xbox 360
NeoGeo Battle Coliseum (1- 15 Ιουνίου)
Injustice: Gods Among Us (16- 30 Ιουνίου)

>Η Nintendo ανακοίνωσε τα νέα παιχνίδια του NES και του SNES που θα προστεθούν στην υπηρεσία Nintendo Switch Online. Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε πως από την εποχή του SNES θα υποδεχτούμε τα Caveman Ninja, Magical Drop 2, Super Baseball Simulator 1000 και Spanky’s Quest, ενώ από την εποχή του NES το Ninja JaJaMaru-Kun. Στην Ιαπωνία, οι επιλογές θα είναι λίγο διαφορετικές για το SNES, αφού εκεί θα προσφέρονται τα Caveman Ninja, Doomsday Warrior, Fire Emblem: Genealogy of the Holy War και Magical Drop 2.

> H Sony συνεχίζει να προσφέρει νέο περιεχόμενο μέσω της πρωτοβουλίας Play At Home. Αυτή τη φορά θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε virtual currency αλλά και in-game items για μια σειρά από δημοφιλή παιχνίδια, όπως το Call of Duty: Warzone, Destruction AllStars, NBA 2K21, Rocket League και πολλα άλλα. Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό post του PlayStation Blog, απλά σημείώνουμε ότι η διάθεσή τους θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου, ώρα 09:59πμ.

> Από 1η Ιουνίου, οι συνδρομητές Google Stadia Pro έχουν πρόσβαση τέσσερα επιπλέον παιχνίδια. Είναι τα Blue Fire, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel, MotoGP20 και Chronos: Before the Ashes
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*