Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: God of War, The Last of Us Remastered και άλλα δωρεάν games

*
Το λανσάρισμα της νέας γενιάς ολοκληρώθηκε, μετά τα Xbox Series X και Xbox Series S την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρε το PS5 και ο Tsamba_Gamer είναι κοντά σας για μια ακόμα εβδομάδα, προκειμένου να σας ενημερώσει για τι μπορείτε να παίξετε δίχως να βγάλετε ούτε σεντ από την τσεπη σας.

Ένα πλεονέκτημα για τους για τους κατόχους PS5 και συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus είναι ότι έχουν πρόσβαση σε έναν κατάλογο που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του PS4. Η συλλογή περιλαμβάνει τα: Batman: Arkham Knight, Battlefield 1, Bloodborne, Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Days Gone, Detroit: Become Human, Fallout 4, Final Fantasy XV, God of War, inFAMOUS: Second Son, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Monster Hunter: World, Mortal Kombat X, Persona 5, Ratchet & Clank, Resident Evil 7: Biohazard, Uncharted 4: A Thief's End και Until Dawn.


Μόλις τα προσθέσετε στον λογαριασμό σας, όλα τα παραπάνω παιχνίδια μπορείτε να τα κατεβάσετε κανονικά και στο PS4. Όσον αφορά τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα, αυτά είναι το Bugsnax (PS5), το Hollow Knight: Voidheart Edition και το Middle-earth: Shadow of War. Τα δύο τελευταία είναι playable και στο PS5, μέσω backwards compatibility. Τέλος, μην ξεχνάτε το Astro's Playroom που έρχεται επίσης δωρεάν, προεγκατεστημένο με κάθε νέα κονσόλα της Sony και είναι ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε τις δυνατότητες του DualSense controller.



Αντίστοιχα, για τους κατόχους Xbox Series X, Xbox Series S αλλά και Xbox One, υπάρχει η υπηρεσία Xbox Game Pass, που προσφέρει πάνω από 100 παιχνίδια, αποκλειστικότητες και μη της Microsoft. Από εκεί και πέρα, για τους συνδρομητές Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate τον μήνα Νοέμβριο προσφέρονται δίχως επιπλέον κόστος τα Aragami: Shadow Edition (Xbox One), Swimsanity! (Xbox One) και Lego Indiana Jones. Τα τρία αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε και στις νέες κονσόλες της Microsoft, μέσω backwards compatibility.

Ακόμα, στο πλαίσιο των Free Play Days, οι συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν δωρεάν τα Tekken 7, ARK: Survival Evolved και Overwatch Origins Edition. Η δοκιμαστική περίοδος ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ώρα 09:59πμ.

Τα δώρα για τους κατόχους PC συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στη συλλογή τους δύο παιχνίδια. Χορηγός διασκέδασης για μια ακόμα εβδομάδα το Epic Games Store, που προσφέρει στα μέλη του, δίχως την οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση, τα Elite Dangerous και The World Next Door. Μπορείτε να τα κατοχυρώσετε μέχρι την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 17:59.

Θα ακολουθησει το MudRunner, ακριβώς μόλις ολοκληρωθεί η παραπάνω προσφορά, το οποίο με τη σειρά του θα είναι διαθέσιμο από 26 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου 2020.

Με αφορμή την Intergalactic Aerospace Expo 2950, η Cloud Imperium ανακοίνωσε ότι ως και τις 2 Δεκεμβρίου 2020, οι κάτοχοι PC μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν δωρεάν το Star Citizen.

Αν έχετε ενεργή συνδρομή Google Stadia Pro, τα δωρεάν παιχνίδια για τον μήνα Νοέμβριο 2020 είναι τα: Sniper Elite 4, The Gardens Between, Hello Neighbor: Hide & See, Risk of Rain 2, Republique και Sundered: Eldritch Edition
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Φαίνονται ότι οι εταιρίες δίνουν καλά games δωρεάν.
      Οπότε είναι καλή ευκαιρία για να την εκμεταλευτεί ο οποιοσδήποτε.

*