Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Immortals: Fenyx Rising, Orcs Must Die! και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 35 χρόνια της Ubisoft, οι κάτοχοι PC έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με την πλήρη έκδοση του Immortals: Fenyx Rising, ως τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ώρα 16:00. Μοναδική προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό στο Ubisoft Connect.


Το επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμο. Μετά τo Guild of Dungeoneering, το KID A MNESIA EXHIBITION και το Never Alone που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Antstream - Epic Welcome Pack, και το theHunter: Call of the Wild. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, το Dead by Daylight και το while True: learn().

Για να αποκτήσετε το το Antstream - Epic Welcome Pack, και το theHunter: Call of the Wild, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Η Microsoft ανακοίνωσε τα Xbox Live Games with Gold Δεκεμβρίου 2021. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα The Escapists 2, Tropico 5 Penultimate Edition, Orcs Must Die! και Insanely Twisted Shadow Planet. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
The Escapists 2 (1 - 31 Δεκεμβρίου)
Tropico 5 Penultimate Edition (16 Δεκεμβρίου - 15 Ιανουαρίου)

Xbox 360
Orcs Must Die! (1 - 15 Δεκεμβρίου)
Insanely Twisted Shadow Planet (16 - 31 Δεκεμβρίου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility.

Οι χρήστες του Steam έχουν στη διάθεσή τους έξι μέρες για να προσθέσουν στη συλλογή τους το Train Simulator: Amtrak P42DC 50th Anniversary Collector’s Edition.

Οι χρήστες Google Stadia Pro θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πέντε επιπλέον παιχνίδια τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για τα: Wreckfest, Destroy All Humans, The Falconeer: Warrior Edition, Foreclosed και Unto The End.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony ανακοίνωσε την λίστα των τίτλων που θα δοθούν, δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον τρέχοντα μήνα.

Σύμφωνα με το σχετικό post στο PlayStation Blog, πρόκειται για τα Knockout City (PS4, PS5), First Class Trouble (PS4, PS5), Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4) και The Persistence (PS VR).

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Νοεμβρίου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Moving Out και Kingdom Two Crowns, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, το LEGO Batman 2: DC Super Heroes.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Moving Out (1- 30 Νοεμβρίου)
Kingdom Two Crowns (16 Νοεμβρίου- 15 Δεκεμβρίου)

Xbox 360
LEGO Batman 2: DC Super Heroes (16- 30 Νοεμβρίου)

> Σε τέσσερα επιπλέον παιχνίδια έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro. Πρόκειται για τα Saints Row IV, Hundred Days – Winemaking Simulator, DIRT 5 και Kemono Heroes
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*