Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Marvel's Avengers, Darksiders III και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Το Marvel’s Avengers προσπαθεί να μεγαλώσει τη βάση χρηστών του και έτσι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα προσφερθεί δωρεάν. Συγκεκριμένα, από τις 29 Ιουλίου (19.00 ώρα Ελλάδος) έως και την 1η Αυγούστου (την ίδια ώρα), ο τίτλος θα προσφέρεται άνευ χρέωσης στους κατόχους PlayStation και λογαριασμού στα Stadia και Steam. H έκδοση που θα κατεβάσουν οι χρήστες θα περιλαμβάνει όλο το υλικό που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, δηλαδή το βασικό game, το Reassemble Reassemble Campaign, το Operation: Taking AIM με την Kate Bishop, Operation: Future Imperfect με τον Hawkeye Clint Barton, το Family Reunion Omega Level Threat, το ανανεωμένο multiplayer Mega Hives και το Odds Scientist Supreme Sector που θα γίνει διαθέσιμο στις 27 του μήνα με το Patch V1.8.2. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε τον τίτλο μετά τη δοκιμή, όλη η πρόοδός σας θα μεταφερθεί αυτούσια. Για όλους όσοι παίξουν μέσα σε αυτές τις μέρες, θα υπάρχει τετραπλάσιο XP.


Ο Ιούλιος πλησιάζει στο τέλος του και η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Αυγούστου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Darksiders III και Yooka-Laylee, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, τα Lost Planet 3 και Garou: Mark of the Wolves.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Darksiders III (1- 31 Αυγούστου)
Yooka-Laylee (16 Αυγούστου- 15 Σεπτεμβρίου)

Xbox 360
Lost Planet 3 (1- 15 Αυγούστου)
Garou: Mark of the Wolves (16- 31 Αυγούστου)

H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα λάβουν δίχως επιπλεον χρέωση οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον επόμενο μήνα.

Τα παιχνίδια που θα δοθούν τον Αύγουστο είναι τα Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4), Tennis World Tour 2 (PS4) και Hunter’s Arena: Legends (PS5). Θα είναι διαθέσιμα από τις 3 Αυγούστου.

Τα επόμενα δώρα του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμα. Μετά το Defense Grid: The Awakening και το Verdun που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήραν το Mothergunship και το Train Sim World 2. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, το A Plague Tale: Innocence και το Speed Brawl.

Για να αποκτήσετε το Mothergunship και το Train Sim World 2, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Οι χρήστες του Steam έχουν περιθώριο τριών ημερών για να δοκιμάσουν τα: Marvel's Avengers, Grounded και Golf with Your Friends. Επιπλέον εντός των επόμενων 48 ωρών μπορούν να κάνουν για πάντα δικό τους το RunnerDot.

Από 1η Αυγούστου οι συνδρομητές Google Stadia Pro θα αποκτήσουν πρόσβαση στα: GRIME, Killer Queen Black, Valkyria Chronicles 4, It Came From Space & Ate Our Brains και Epistory – Typing Chronicles.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Οι συνδρομητές PS Plus έχουν λίγες μέρες για να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους τα: A Plague Tale: Innocence, Call of Duty: Black Ops IIII, WWE2K Battlegrounds και Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown.

> Οι συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate μπορούν να κάνουν δικά τους τα:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Planet Alpha (1- 31 Ιουλίου)
Rock of Ages: Make & Break (16 Ιουλίου- 15 Αυγούστου)

Xbox 360
Midway Arcade Origins (16- 31 Ιουλίου)

> Τέσσερα νέα παιχνίδια έγιναν διαθέσιμα για τους συνδρομητές Google Stadia Pro. Πρόκειται για τα Moonlighter, Street Power Football, Terraria και The Darkside Detective
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*