Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Overwatch, Darkest Dungeon και άλλα δωρεάν games

*
Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, Χριστούγεννα, ο Tsamba_Gamer σας εύχεται Χρόνια Πολλά με Υγεία και σας ενημερώνει για τα παιχνίδια που θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την Blizzard περιμένει τους gamers, καθώς το Overwatch θα είναι διαθέσιμο για να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου. Παράλληλα με την δωρεάν περίοδο, θα μπορείτε να το αγοράσετε και το παιχνίδι με έκπτωση -50%. Η δωρεάν έκδοση του Ovewartch σας προσφέρει πλήρη πρόσβαση σε όλους τους χαρακτήρες και τα modes του παιχνιδιού. Επίσης θα μπορείτε να δοκιμάσετε και τις διαθέσιμες δραστηριότητες που τρέχουν στο φετινό Overwatch Winter Wonderland 2020. Το Overwatch Winter Wonderland έρχεται για ακόμα μια χρονιά και φέρνει μαζί του μπόλικα skins για την συλλογή σας, με τρία από αυτά να μπορείτε να τα αποκτήσετε από τα εβδομαδιαία challenges.


H Epic Games προχωράει την αντίστροφη μέτρηση ως το τέλος του έτους και κάθε μέρα προσφέρει δωρεάν, ένα διαφορετικό παιχνίδι για τους κατόχους PC. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να αποκτήσετε δίχως κανένα κόστος το Darkest Dungeon. Μοναδική προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα, κάτι που είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε. Κάθε μέρα στις 18:00 γίνεται αλλαγή φρουράς στα δωρεάν παιχνίδια, και κάνοντας κλικ εδώ θα έχετε πρόσβαση στα δώρα. Σας περιμένει και κουπόνι $10 για τις αγορές σας.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Οι κάτοχοι PS4 και PS5 με ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus θα αποκτήσουν, δίχως επιπλέον κόστος, πρόσβαση στα Just Cause 4, Worms Rumble και Rocket Arena. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2021, αν θέλετε να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας. Μην ξεχνάτε ότι οι κάτοχοι PS5 έχουν επίσης πρόσβαση στο PlayStation Plus Collection.

> H Microsoft τα παιχνίδια που θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Πρόκειται για τα:
Xbox One
The Raven Remastered - 1 έως 31 Δεκεμβρίου
Bleed 2 - 16 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου 2021

Xbox 360
Stacking - 16 έως 31 Δεκεμβρίου

Όλα τα παιχνίδια τρέχουν σε Xbox Series X και Xbox Series S μέσω backwards compatibility, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με εκείνα του Xbox 360 στο Xbox One.

> Σε περίπτωση που έχετε ενεργή συνδρομή Google Stadia Pro, όλο τον Δεκέμβριο έχετε πρόσβαση στα Into the Breach, Monster Jam Steel Titans, Everspace, Secret Neighbor, HITMAN 2 και Kine.

> Η Nintendo πρόσθεσε νέους τίτλους NES και SNES που προσφέρονται δωρεάν στους συνδρομητές του Nintendo Switch Online. Συγκεκριμένα, στο Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online app αφίχθηκαν τα Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!, The Ignition Factor, Super Valis IV και Tuff E Nuff, ενώ στο Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online app το Nightshade
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*