Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: SoulCalibur VI, Worms Rumble και άλλα δωρεάν games

*
Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του έτους, το lockdown πήρε παράταση, ο χειμώνας πλησιάζει και ο Tsamba_Gamer, σταθερά, μία ακόμα Παρασκευή σας ενημερώνει για τα παιχνίδια που θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να καταβάσετε δωρεάν τα SoulCalibur VI και The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited. Αυτά θα είναι διαθέσιμα από Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 22:00. Η δοκιμαστική περίοδος για το πρώτο λήγει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ώρα 09:59, ενώ για το δεύτερο την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00. Βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate.


Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση 60% για το The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Η Epic Games δεν σταματά να χαρίζει δωρεάν τίτλους για την συλλογή σας στο PC. Αυτή την Πέμπτη το Epic Games Store είναι εδώ για να σας προσφέρει εντελώς δωρεάν το Cave Story+ Το pixel art platformer του Daisuke Amaya θα είναι διαθέσιμο στο Epic Games Store μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, ώρα Ελλάδας 17:59. Την ίδια μέρα θα ακολουθήσουν τα Pillars of Eternity: Definitive Edition και Tyranny - Gold Edition.

Για να αποκτήσετε τα παιχνίδια που προσφέρει το Epic Games Store, βασική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι χρήστες του Steam μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους το Blackout Z: Slaughterhouse Edition. Επιπλέον, έχουν προθεσμία τρεις μέρες για να δοκιμάσουν τα Forge and Fight και Embr.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Οι κάτοχοι PS4 και PS5 με ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus θα αποκτήσουν, δίχως επιπλέον κόστος, πρόσβαση στα Just Cause 4, Worms Rumble και Rocket Arena. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2021, αν θέλετε να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας.

Μην ξεχνάτε ότι οι κάτοχοι PS5 έχουν επίσης πρόσβαση στο PlayStation Plus Collection.

> H Microsoft ανακοίνωσε τη νέα τετράδα των τίτλων που θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Πρόκειται για τα:
Xbox One
The Raven Remastered - 1 έως 31 Δεκεμβρίου
Bleed 2 - 16 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου 2021

Xbox 360
Saints Row: Gat Out of Hell - 1 έως 15 Δεκεμβρίου
Stacking - 16 έως 31 Δεκεμβρίου

Όλα τα παιχνίδια τρέχουν σε Xbox Series X και Xbox Series S μέσω backwards compatibility, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με εκείνα του Xbox 360 στο Xbox One.

> Σε περίπτωση που έχετε ενεργή συνδρομή Google Stadia Pro, τον Δεκέμβριο θα αποκτήσετε πρόσβαση στα Into the Breach, Monster Jam Steel Titans, Everspace, Secret Neighbor, HITMAN 2 και Kine
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*