Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Star Wars: Squadrons, West of Dead και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Star Wars: Squadrons, Tennis World Tour 2 και West of Dead. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ώρα 09:59πμ.


Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Το επόμενο δώρο του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμο. Μετά το Gods Will Fall που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρε το Galactic Civilizations III. Μπορείτε να τo προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσει, την επόμενη εβδομάδα, το Relicta.

Για να αποκτήσετε το Galactic Civilizations III, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν, δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Ιανουάριο του 2022. Το lineup του επόμενου μήνα περιλαμβάνει τα: Deep Rock Galactic (PlayStation 4/ PlayStation 5), το Persona 5 Strikers (PlayStation 4) και το Dirt 5 (PlayStation 4/ PlayStation 5). Θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, έως την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2021.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Xbox Live Games with Gold Ιανουαρίου 2022. Το line-up του μήνα περιλαμβάνει τα NeuroVoider, Aground, Radiant Silvergun και Space Invaders Infinity Gene. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
NeuroVoider (1 - 31 Ιανουαρίου)
Aground (16 Ιανουαρίου - 15 Φεβρουαρίου)

Xbox 360
Radiant Silvergun (1 - 15 Ιανουαρίου)
Space Invaders Infinity Gene (16 - 31 Ιανουαρίου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility.

> Σε πέντε ακόμα παιχνίδια απόκτησαν πρόσβαση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro. Πρόκειται για τα Darksiders III, The Darkside Detective: A Fumble in the Dark, Bloodstained: Ritual of the Night, Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut και DreamWorks Dragons: Dawn of the New Riders
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*