Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: The Escapists, Outward και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Το επόμενο δώρο του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμο. Μετά το Speed Brawl και το Tharsis που δόθηκαν δωρεάν την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρε το The Escapists. Μπορείτε να τo προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσει, την επόμενη εβδομάδα, το Europa Universalis IV.


Για να αποκτήσετε το The Escapists, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Monster Energy Supercross – The Official Video Game 4, Outward και Golf with Your Friends. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 09:59πμ.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλες τις εκδόσεις των τίτλων που προαναφέρθηκαν. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Οι χρήστες του Steam έχουν περιθώριο τριών ημερών για να προσθέσουν στη συλλογή τους το Minion Masters - Mordar’s Malediction.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony ανακοίνωσε την λίστα των τίτλων που θα δοθούν, δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον μήνα που διανύουμε. Αυτά θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το σχετικό post στο PlayStation Blog, πρόκειται για τα Overcooked! All You Can Eat (PS5), Hitman 2 (PS4) και Predator: Hunting Arenas (PS4).

> H Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Σεπτεμβρίου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Warhammer: Chaosbane και Mulaka, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, το Samurai Shodown II.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Warhammer: Chaosbane (1- 30 Σεπτεμβρίου)
Mulaka (16 Σεπτεμβρίου- 15 Οκτωβρίου)

Xbox 360
Samurai Shodown II (16- 30 Σεπτεμβρίου)

> Οι συνδρομητές Google Stadia Pro έχουν πρόσβαση σε πέντε νέα παιχνίδια. Wave Break, Little Big Workshop, Darksiders II: Deathinitive Edition, ARK: Survival Evolved και Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*