Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Moving Out και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Νοεμβρίου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.


Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα Moving Out και Kingdom Two Crowns, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, τα Rocket Knight και LEGO Batman 2: DC Super Heroes.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
Moving Out (1- 30 Νοεμβρίου)
Kingdom Two Crowns (16 Νοεμβρίου- 15 Δεκεμβρίου)

Xbox 360
Rocket Knight (1- 15 Νοεμβρίου)
LEGO Batman 2: DC Super Heroes (16- 30 Νοεμβρίου)

Το επόμενο δώρο του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμο. Μετά τo DARQ: Complete Edition που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρε το Aven Colony. Μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσει, την επόμενη εβδομάδα, το Rogue Company Season Four Epic Pack.

Για να αποκτήσετε το Aven Colony, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Warhammer: Vermintide 2 και Street Power Soccer. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 8 Νοεμβριου, ώρα 09:59πμ.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλους τους προαναφερθέντες τίτλους. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Σε τέσσερα επιπλέον παιχνίδια έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro. Πρόκειται για τα Saints Row IV, Hundred Days – Winemaking Simulator, DIRT 5 και Kemono Heroes.

Οι χρήστες του Steam έχουν στη διάθεσή τους 17 μέρες για να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους το World of Warships — Exclusive Starter Pack.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony ανακοίνωσε την λίστα των τίτλων που θα δοθούν, δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το σχετικό post στο PlayStation Blog, πρόκειται για τα Knockout City (PS4, PS5), First Class Trouble (PS4, PS5), Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4) και The Persistence (PS VR). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*