Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Tomb Raider Trilogy, Persona 5 Strikers και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Το Epic Games Store ολοκλήρωσε την αντίστροφη μέτρησή του ως το τέλος του χρόνου και το νεότερο πακέτο δώρων που προσφέρει είναι η τριλογία Tomb Raider για PC. Έτσι λοιπόν, ως την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας τα: Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition και Tomb Raider Game of the Year Edition.


Για να τα προσθέσετε να αποκτήσετε τα παραπάνω θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store (αν όχι μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε έναν), με ενεργοποιημένο το two steps verification.

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν, δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Ιανουάριο του 2022. Το lineup του επόμενου μήνα περιλαμβάνει τα: Deep Rock Galactic (PlayStation 4/ PlayStation 5), το Persona 5 Strikers (PlayStation 4) και το Dirt 5 (PlayStation 4/ PlayStation 5). Θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, έως την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2021.

Σε πέντε ακόμα παιχνίδια θα αποκτήσουν πρόσβαση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro. Πρόκειται για τα Darksiders III, The Darkside Detective: A Fumble in the Dark, Bloodstained: Ritual of the Night, Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut και DreamWorks Dragons: Dawn of the New Riders.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Xbox Live Games with Gold Ιανουαρίου 2022. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα NeuroVoider, Aground, Radiant Silvergun και Space Invaders Infinity Gene. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
NeuroVoider (1 - 31 Ιανουαρίου)
Aground (16 Ιανουαρίου - 15 Φεβρουαρίου)

Xbox 360
Radiant Silvergun (1 - 15 Ιανουαρίου)
Space Invaders Infinity Gene (16 - 31 Ιανουαρίου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility.

> Για λίγες ακόμα ημέρες οι συνδρομητές PS Plus μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τα: Godfall Challenger Edition (PS5/PS4), Mortal Shell (PS4) και Lego DC Super-Villains (PS4).

Καλή Πρωτοχρονιά με Υγεία και Ευτυχισμένο το 2022 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*