Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Torchlight II και άλλα δωρεάν games τις επόμενες ημέρες

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι και πάλι μαζί σας, για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

Όπως κάθε Πέμπτη, το Epic Games Store προσφέρει ένα ακόμα δωρεάν παιχνίδι για τους κατόχους PC. Αυτή τη φορά το δώρο είναι το Torchlight II της Runic Games, που κυκλοφόρησε το 2012.


Εφόσον έχετε κάνει εγγραφή στο Epic Games Store (αν δεν έχετε ήδη κάνει, τότε σπεύστε άμεσα, η διαδικασία είναι απλή), έχετε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουλίου, ώρα 17:59μμ προκειμένου να προσθέσετε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη σας, όπου θα παραμείνει για πάντα. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν το Next up Hero και το Tacoma.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν την εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Ash of Gods Redemption και Frostpunk: Console Edition που είναι διαθέσιμα από Πέμπτη 16 Ιουλίου, ώρα 22:01μμ έως και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, ώρα 09:59πμ.

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, την ίδια χρονική περίοδο και τα τρία παραπάνω παιχνίδια προσφέρονται με έκπτωση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Στο πλαίσιο του Warhammer Weekend sale το GOG προσφέρει στους κατόχους PC μια δωρεάν κόπια του Warhammer 40,000: Rites of War. Έχετε στη διάθεσή σας σχεδόν δύο ημέρες προκειμένου να κάνετε το παιχνίδι δικό σας για πάντα.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10 χρόνια του PS Plus, η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας, με το NBA 2K20 να πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στον πιο πρόσφατο τίτλο της σειράς NBA 2K, καθώς και στα Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration και Erica. Οι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι δωρεάν από τις 7 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου, οπότε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να τους προσθέσετε στη συλλογή σας για να μείνουν στο library σας για πάντα.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games With Gold Ιουλίου 2020 με το WRC 8 FIA World Rally Championship να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Συγκεκριμένα, οι τίτλοι που θα προσφέρονται χωρίς επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate είναι οι εξής. Για το Xbox One θα υπάρχει για όλον τον μήνα το WRC 8 FIA World Rally Championship, ενώ από τις 16 Ιουλίου έως και τις 15 Αυγούστου το Dunk Lords. Για το Xbox 360 (και το Xbox One μέσω Backwards Compatibility) προσφέρεται δωρεάν το Juju από τις 16 Ιουλίου μέχρι τα τέλη του μήνα.

> Τέσσερα νέα παιχνίδια περιμένουν τους συνδρομητές Google Stadia Pro τον Ιούλιο. Πρόκειται για τα Crayta, Monster Boy and the Cursed Kingdom, SteamWorld Dig και West of Loathing
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*