Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι επόμενοι δωρεάν τίτλοι του Epic Games Store

*
To Epic Games Store αποκάλυψε ποιούς τίτλους θα προσφέρει δωρέαν την εβδομάδα 12 έως 19 Μαΐου 2022. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Prey της Arkane και το Jotun: Valhalla Edition της Thunder Lotus Games. Θα αντικαταστήσουν το Terraforming Mars της Asmodee Digital, το οποίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν ως τις 12 Μαΐου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι παραπάνω τίτλοι έχουν διατεθεί δωρεάν στο ψηφιακό κατάστημα της Epic Games. Το Prey ήταν δωρεάν για 24 ώρες τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ το Jotun: Valhalla Ediiton τον Δεκέμβριο του 2019.

Συνολικά, η Epic Games έχει μοιράσει 89 δωρεάν τίτλους, με την συνολική τους αξία να ξεπερνάει τα €2.120. Πάνω από 765 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games το 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*