Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Disney Speedstorm (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης Gameloft ανακοίνωσε ότι, το free-to-play racing game Disney Speedstorm θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Οι προ-εγγραφές έχουν ξεκινήσει, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνίδιού.


Δημοφιλείς χαρακτήρες όπως οι Captain Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse, Sulley, Beast και πολλοί άλλοι είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την άσφαλτο. Ο καθένας έχει τις δικές του, ξεχωριστές ικανότητες και οι κούρσες αναμένεται να είναι συναρπαστικές. Θα μπορείτε να παίξετε είτε solo, είτε παρέα με φίλους σε τοπικό επίπεδο, είτε ακόμα και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο online multiplayer. Οι διαδρομές ειναι εμπνευσμένες από τις ταινίες των Disney και Pixar και περιλαμβάνουν τις αποβάθρες από το νησί των πειρατών στο Pirates of the Caribbean, τον χάρτη Jungle Ruins από το The Jungle Book, το Σινικό Τοίχος από τη Mulan, το Scare Floor από το Monsters, Inc. και πολλά άλλα. Τέλος θα υπάρχουν πολλές επιλογές για customization και συνεχείς προσθήκες περιεχομένου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*