Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της δεύτερης σεζόν για το Fall Guys (video)

Η Mediatonic, ομάδα ανάπτυξης του Fall Guys, έδωσε λεπτομέρειες και ημερομηνία κυκλοφορίας για την επερχόμενη δεύτερη season του τίτλου. Το όνομα της θα είναι Satellite Scramble και όπως γίνεται προφανές από το όνομα, θα έχει θέμα το διάστημα. Η νέα season θα εκκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2022. Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, η ομάδα ανάπτυξης έκανε tease το θέμα του διαστήματος, ξεκινώντας το Satellite Repair Event εντός του Fall Guys.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού αναφέρει νέα modes, τα Tiptoe Finale, Starchart και Space Race. Μαζί με την νέα season έρχονται φυσικά και νέα κοστούμια, battle pass, emotes και πανηγυρισμοί. Ως μέρος της ανακοίνωσης, επιβεβαιώθηκαν τα κοστούμια των Spock, Xenomorph και Hatsune Miku. Το battle pass θα έχει και δωρεάν unlockables για όσους δεν επιθυμούν να το αγοράσουν.

Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ, καθώς και να απολαύσετε το trailer παρακάτω:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*