Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το metaverse battle royale με τίτλο ΟPEN και θα περιλαμβάνει υλικό από το Ready Player One (trailer)

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, η Readyverse Studios ανακοίνωσε το OPEN, ένα triple A, metaverse battle royale, που θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC.

 Η εταιρεία που θα συνεργαστεί με τη Readyverse για την άναπτυξη του τίτλου είναι η Walker Labs που αποτελείται από βετεράνους της βιομηχανίας, πρώην μέλη των εταιρειών Epic Games, DICE και Microsoft. Ιδρυτές της Readyverse Studios είναι η Shara Senderoff, ο Aaron McDonald και ο Ernest Cline και δεν προκαλεί καθόλου εντύπωση πως o τίτλος θα περιλαμβάνει υλικό από το Ready Player One. Σύμφωνα με τους developers, το OPEN θα περιέχει αρκετές δόσεις νοσταλγίας από χαρακτήρες και τοποθεσίες διαφόρων εμβληματικών franchises και στόχος είναι να καλύψουν ευρύ φάσμα της ποπ κουλτούρας στο σύγχρονο metaverse.

Το gameplay του OPEN θα είναι για όλα τα γούστα και μεταξύ άλλων θα συνδυάζει στοιχεία shooting και driving. Σύμφωνα με τον executive producer της Walker Labs, Wajhi Jafri, ο τίτλος θα έχει ιδιαίτερη πλοκή και σκοπεύει να καθηλώσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες μέσα στα επόμενα χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*