Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το visual novel TRON: Identity (trailer)

Η Bithell Games ανακοίνωσε το TRON: Identity, ένα visual novel που θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), το 2023.

Σε ένα νέο Grid, ξεχασμένο από τον δημιουργό του, παρατημένο να εξελιχθεί χωρίς την παρέμβαση της User, διαπράχθηκε ένα έγκλημα άνευ προηγούμένου. Το Repository βρίσκεται στο μέσο αυτή της κοινωνίας. Έπειτα από μια εισβολή, το μέλλον αυτού του Grid είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Το σενάριο του TRON: Identity ακολουθεί το Query, ένα detective program που έχει ως αποστολή να αποκαλύψει το μυστήριο του τι κλάπηκε και απο ποιόν. Εβρισκόμενος σε έναν με ασταθή θεμέλια και γεμάτο με διάχυτη γνώση, θα πρέπει να ανακρίνετε υπόπτους και να εξερευνήσετε το περιβάλλον για τη συλλογή στοιχείων. Κάθε απόφαση που θα πάρετε έχει πολλαπλαπλές συνέπειες και καλώς ή κακώς όλα εξαρτώνται από τις προσεκτικά επιλέγμένες απαντήσεις σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*