Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ένα από τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

*
Για ακόμα μια φορά, όπως φαίνεται μάθαμε νωρίτερα ένα από τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store. Αυτή την εποχή και μέχρι τις 13 Ιουνίου, στο ηλεκτρονικό κατάστημα "τρέχει" το Epic Games Store Mega Sale κατά τη διάρκεια του οποίου η Epic Games ναι μεν προσφέρει ως συνήθως δωρεάν παιχνίδια κάθε εβδομάδα, όμως τα αποκαλύπτει τη στιγμή που γίνονται διαθέσιμα, όχι από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως είναι η "πάγια" τακτική της. Ως τις 23 Μαΐου έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με το Dragon Age Inquisition - Game of the Year Edition.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο dataminer, billbil-kun, κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου θα προσφερθεί το Farming Simulator 22 Standard Edition, όμως προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο ποια από τις τρεις επόμενες εβδομάδες θα δοθεί.


Υπομονή ως την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, για να μάθουμε το τι ακριβώς "παίζεται". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*