Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα παιχνίδια του PlayStation Plus Essential για τον Νοέμβριο του 2022

*
Ενημέρωση: Τα παιχνίδια επιβεβαιώθηκαν από τη Sony κι επίσημα.

Για έναν ακόμα μήνα διέρρευσε το line up των τίτλων που θα προσφέρει το PlayStation Plus Essential στους συνδρομητές του. Και αυτή τη φορά οι πληροφορίες προέρχονται από το Dealabs. Πιο συγκεκριμένα θα προσφερθούν τα Nioh 2, Lego Harry Potter Collection και Heavenly Bodies.


Το Nioh 2 θα γίνει διαθέσιμο σε εκδόσεις για PS4 και PS5. Έρχεται πριν το λανσάρισμα του Wo Long: Fallen Dynasty, επίσης της Team Ninja, που είναι προγραμματισμένο να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Απο την άλλη, το Lego Harry Potter Collection είναι για το PS4 και περιλαμβάνει δύο τίτλους. Τέλος, το Heavenly Bodies είναι ένα physics-based puzzle game που τοποθετείται στο διάστημα, τόσο για PS4 όσο και για PS5.

Σύμφωνα με το Dealabs οι συνδρομητές θα μπορέσουν να κατεβάσουν τα παραπάνω από την 1η Νοεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*