Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cinematic trailer για το MultiVersus

H Warner Bros. Games και η Player First Games δημοσίευσαν το επίσημο cinematic trailer για το free-to-play platform fighter MultiVersus. Πρωταγωνιστού διάσημοι χαρακτήρες όπως οι Batman, Wonder Woman, Arya Stark (Game of Thrones), Iron Giant, Bugs Bunny (Looney Tunes), Tasmanian Devil, Shaggy, Velma (Scooby-Doo), Tom, Jerry και πολλοί άλλοι.

Το MultiVersus θα κυκλοφορήσει εντός του 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Από τις 19 έως τις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ένα alpha test με περιορισμένη συμμετοχή, σε όλες τις πλατφόρμες, με ενεργοποιημένη της υποστήριξη για cross-play και ενεργοποιημένο το dedicated server-based rollback netcode enabled. Το Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί νέα beta, με τη συμμετοχή όλων όσων το επιθυμούν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*