Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crunchyroll Game Vault: Δωρεάν mobile games για τους συνδρομητές των premium υπηρεσιών της πλατφόρμας (trailer)

Η πλατφόρμα streaming για anime Crunchyroll, ανακοίνωσε την προσθήκη mobile games σε δύο premium πακέτα συνδρομών της. Το Crunchyroll Game Vault είναι ήδη διαθέσιμο για τα ενεργά μέλη των πακέτων Mega Fan και Ultimate Fan σε συσκευές με λογισμικό Android, ενώ σύντομα θα είναι προσβάσιμο και για τους κατόχους συσκευών με λειτουργικό iOS.

Το Crunchyroll Game Vault δικαίως θυμίζει τη συλλογή με mobile games του Netflix και, όπως ακριβώς κάνει και εκείνο, προσφέρει τίτλους χωρίς διαφημίσεις και χωρίς microtransactions. Στο ντεμπούτο του, θα διαθέτει συνολικά 5 παιχνίδια. Πρόκειται για τα Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions, River City Girls, Wolfstride, Behind the Frame: The Finest Scenery και Inbento.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*