Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερη σεζόν για το MultiVersus με νέο Battle Pass και in game shop

*
Η δεύτερη σεζόν του MultiVersus ξεκινάει με ένα νέο Battle Pass, που σύμφωνα με τα επίσημα patch notes δεν θα περιλαμβάνει tiers δίχως ανταμοιβές. Επιπλέον, έχουν γίνει αλλαγές όσον αφορά των αριθμό των πόντων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση κάθε tier, ώστε το Battle Pass να γίνει πιο ελκυστικό και οι παίκτες να έχουν την αίσθηση πως οι ανταμοιβές είναι ικανοποιητικές. Ακόμα προστίθεται κατάστημα εντός του παιχνιδιού, κάτι που σίγουρα θα διευκολύνει την αγορά χαρακτήρων και cosmetics.

Στο Silly Queue που προσθέτει στο παιχνίδι διασκεδαστικά modifiers θα βρείτε πλέον το Big Head mode, με τους χαρακτήρες να αποκτάνε μεγάλα κεφάλια και πιο σύντομα cooldown times.


Το Battle Pass θα περιλαμβάνει τέσσερα unlockable skins. Ένα δωρεάν όταν κάποιος ολοκληρώνει το Tier 50- Baker Street Tom & Jerry- ενώ τα άλλα ξεκλειδώνουν αποκλειστικά με το επί πληρωμή Premium Battle Pass- Astronaut Velma στο Tier 1, Tea Time Reindog στο Tier 42 και Maestro Bugs Bunny στο Tier 50.

Δεν θα λείπουν και τα επί πληρωμή skins, όπως αυτό του Samurai Batman που ήταν διαθέσιμο και κατά τη διάρκεια της closed alpha.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*