Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

*
Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωσή του, διέρρευσε το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store. Σύμφωνα με τον άκρως αξιόπιστο dataminer billbil-kun, το Aerial Knight’s Never Yield θα είναι διαθέσιμο για PC, χωρίς την οποιαδήποτε χρέωση από τις 29 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Μαρτίου.

“Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν σε μια φουτουριστική εκδοχή του Tokyo που μοιάζει με το Detroit, σε αυτό το 3D runner που αφηγείται την ιστορία του Wally, ο οποίος ανακάλυψε τις αποδείξεις που θα αλλάξουν την πόλη για πάντα", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.


"Με ένα μέσο runtime να διαρκεί όσο μια ταινία δράσης- δηλαδή περίπου 1,5 ώρα- το πρώτο run αυτής της γεμάτης δράσης περιπέτειας θα μπορέσετε να το απολαύσετε σε ένα απόγευμα. Μετά θα έχετε όλη την άνεση να βελτιώσετε το σκορ σας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*