Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το περιεχόμενο του battle pass για τη πρώτη σεζόν των Call of Duty: Modern Warfare 2 και Warzone 2.0 (video)

*
Όπως φαίνεται οι πληροφορίες για το περιεχόμενο του νέου battle pass για τη πρώτη σεζόν των Call of Duty: Modern Warfare 2 και Warzone 2.0 έγιναν διαθέσιμες νωρίτερα, καθώς οι επίσημοι λογαριασμοί της Activision σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία κυκλοφόρησαν το trailer της σεζόν πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Ο λογαριασμός του Twitter, CharlieIntel που εξειδικεύεται στα νέα σχετικά με την σειρά Call of Duty, ανάρτησε το trailer αποκαλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες για το νέο μοντέλο του battle pass.

Το νέο σύστημα του battle pass καταργεί και επίσημα το γραμμικό μοντέλο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, προσφέροντας στους παίκτες ένα χάρτη στον οποίο μπορούν να επιλέξουν τα rewards, με βάση τις προτιμήσεις τους. Για να ξεκλειδώσουν το περιεχόμενο του battle pass, οι παίκτες θα πρέπει να συλλέξουν battle tokens για να ανοίξουν ένα sector. Κάθε sector περιλαμβάνει πέντε rewards και με την ολοκλήρωση του και οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν το επόμενο sector που επιθυμούν. Ολοκληρώνοντας το battle pass θα ανοίξει η πρόσβαση στο επιπλέον περιεχόμενο. To battle pass θα περιλαμβάνει δωρεάν και premium rewards όπως νέους operators, weapon blueprints και Call of Duty points.

Το battle pass της πρώτης σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare 2 θα ενεργοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου, μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του Warzone 2.0.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*