Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυνατότητα αναφοράς συνομιλιών πρόσθεσε η Epic Games στο Fortnite

*
Η Epic Games προσθέτει μια νέα δυνατότητα για voice reporting στο Fortnite, που θα τη βοηθήσει να εντοπίσει όσους παραβιάζουν τους κανόνες της κοινότητας του παιχνιδιού.

Εάν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη — εάν είστε κάτω των 18 ετών, η λειτουργία είναι πάντα ενεργοποιημένη όταν χρησιμοποιείτε φωνητικές συνομιλίες — η συσκευή στην οποία παίζετε θα καταγράφει με ασφάλεια τα τελευταία πέντε λεπτά ήχου σε "κυλιόμενη βάση", σύμφωνα με ανάρτηση στο blog της Epic. Η Epic τονίζει ότι δεν αποθηκεύει ηχογραφήσεις φωνής στους servers της, εκτός εάν υποβάλετε μια αναφορά. Μετά από πέντε λεπτά, τα σχετικά αρχεία διαγράφονται.


Όταν αναφέρετε μια συνομιλία, "το σχετικό αρχείο που αφορά τα τελευταία πέντε λεπτά θα συνοδεύει την αναφορά και θα σταλεί στους moderators της Epic για έλεγχο". Σημειώνεται ότι οι αναφορές είναι ανώνυμες. Στη συνέχεια, η εταιρεία λέει ότι θα διαγράψει αυτόματα τα ηχητικά μετά από 14 ημέρες ή νωρίτερα αν επιβληθούν ποινές. Εάν υποβάλετε ένσταση, η Epic μπορεί να κρατήσει τα αρχεία για 14 ακόμη ημέρες, ώστε να μπορέσει να αποφασίσει. Και αν η Epic χρειαστεί να κρατήσει ένα αρχείο για νομικούς λόγους, θα το κάνει για όσο διάστημα απαιτηθεί από τον νόμο.

Όσοι είναι άνω των 18 έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιούν τη λειτουργία τελείως ή όποτε χρειάζεται, για να μην καταγράφει τις συνομιλίες σε μια ομάδα που μετέχετε με φίλους σας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*