Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο ακόμα δωρεάν παιχνίδια προσφέρει το Epic Games Store

*
Το Epic Games Store αποκάλυψε τα προσεχή του δώρα για τους PC gamers. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Soulstice που δημιουργήθηκε από τη Reply Game Studios και και κυκλοφόρησε από τη Modus Games και το Model Builder, μια δημιουργία της Moonlit S.A. που κυκλοφόρησε η Green Man Gaming Publishing. Θα έχετε τη δυνατότητα να τα προσθέσετε στη συλλογή σας, δίχως το οποιοδήποτε κόστος, από τις 21 έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Θα αντικαταστήσει το Out of Line και το The Forest Quartet, που είναι ήδη διαθέσιμα, επίσης δωρεάν.

Το 2022 το Epic Games Store πρόσφερε δωρεάν 99 παιχνίδια (89 το 2021). Η συνολική τους αξία υποστηρίζεται ότι ήταν $2.240 και οι χρήστες εξαργύρωσαν πάνω από 700 εκ. δωρεάν κωδικούς (765 εκ. το 2021), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Epic Games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*