Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επετειακή ιστοσελίδα με Μουσείο και Retro Games λανσάρισε η Capcom

*
Η Capcom λανσάρισε μια νέα ιστοσελίδα για να γιορτάσει τα 40 της χρόνια. Στις 11 Ιουνίου η εταιρεία έκλεισε τέσσερις δεκαετίες ζωής και για να το γιορτάσει έκανε διαθέσιμη την ιστοσελίδα Capcom Town. Σύμφωμα με την εταιρεία πρόκειται για τον απόλυτο ψηφιακό τουριστικό προορισμό και θα ανανεώνεται σε τακτική βάση. Για αρχή υπάρχει ένα τμήμα με Retro Games, ένα Μουσείο, ένα Merch Factory όπου μπορείτε να κατεβάσετε εικονίδια του Twitter εμπνευσμένα από σειρές της Capcom και σελίδες αφιερωμένες στον CEO και τον COO, που παρέχουν πληροφορίας για την ιστορία της.

Στο Μουσείο θα βρείτε πάνω από 500 αντικείμενα που εμπίπτουν στην κατηγορία artwork, design documents, video και μουσική από τα: Monster Hunter, Resident Evil, Street Fighter, Mega Man, Devil May Cry, Ace Attorney και Ghosts ‘n Goblins.


Το τμήμα των Retro Games περιλαμβάνει τη στιγμή αυτή τα:

- Final Fight (SNES)
- Mega Man (NES)
- Mega Man 2 (NES)
- Mega Man X (SNES)
- Street Fighter II (SNES)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*