Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επί πληρωμή τα story missions του free-to-play Overwatch 2

*
Για μια ακόμα φορά η Blizzard Entertainment κατόρθωσε να εξοργίσει τους παίκτες. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινότητας του Overwatch 2 βρίσκονται τα νέα story missions. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα τρία πρώτα, που θα μπορούν να παιχτούν σε co-op, θα αποτελούν μέρος της νέας σεζόν. Όμως η πρόσβαση σε αυτά είναι δυνατή μόνο μέσω της απόκτησης του Overwatch 2: Invasion Bundle, που κοστίζει $15. Περιλαμβάνει τα story missions, 1000 Overwatch Coins, ένα νέο Sojourn Legendary skin και μόνιμη πρόσβαση στη Sojourn ως playable hero (με την ολοκλήρωση των story missions).



Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στην απογοήτευση που πρόσφερε η Blizzard στους παίκτες πριν μερικές εβδομάδες, όταν ανακοίνωσε την ακύρωση του PvE Hero mode. Επίσης, τα $15 θα αφορούν μόνο τα τρία πρώτα story missions, για τα μελλοντικά θα υπάρχει διαφορετική χρέωση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*