Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Epic Games Store: Έρχονται δύο δωρεάν παιχνίδια για τους κατόχους PC

*
Το Epic Games Store αποκάλυψε τα επόμενα δώρα του για τους κατόχους PC. Πρόκειται για το The Evil Within και το Eternal Threads, που θα μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από τις 19 έως τις 26 Οκτωβρίου 2023. Θα αντικαταστήσουν το Blazing Sails και το Q.U.B.E. Ultimate Bundle, που είναι ήδη διαθέσιμα.

Το The Evil Within κυκλοφόρησε το 2014 και ήταν το πρώτο παιχνίδι της Tango Gameworks η οποία ανήκει στη Bethesda και ιδρύθηκε από τον Shinji Mikami.


Το Eternal Threads είναι ένα single-player, first-person story-driven puzzle game όπου οι παίκτες καλούνται να ελέγχξουν τον χρόνο, με επιλογές και συνέπειες. Δηιουργός του είναι η Cosmonaut Studios και κυκλοφόρησε από τη Secret Mode. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*