Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτυχημένη η επιστροφή του MultiVersus στο Steam

*
Οι αριθμοί δείχνουν ότι το νέο λανσάρισμα του MultiVersus στο Steam κρίνεται ως επιτυχημένο. Σύμφωνα με το SteamDB, την επιστροφή του παιχνιδιού "τίμησαν" 114.515 ταυτοχρονοι παίκτες, νούμερο που αντιστοιχεί στο 75% του ρεκόρ που είχε την περίοδο που έγινε διαθέσιμο για πρώτη φορά. Τότε, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 153.433 ταυτόχρονους παίκτες στην πλατφόρμα της Valve, όμως παρά το γεγονός ότι ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον αρχικά, η μείωση ήρθε απότομα και μαζί με μια σειρά από θέματα, η ομάδα ανάπτυξης οδηγήθηκε στην απόσυρσή του.

Όμως, το MultivVersus επέστρεψε στις 28 Μαΐου με τρεις νέους επιλέξιμους χαρακτήρες, τον The Joker της DC Comics, τον Jason Voorhees από το Friday the 13th και τον Banana Guard από το Adventure Time. Ο γνωστός από τις ταινίες The Matrix, Agent Smith θα είναι η επόμενη προσθήκη και αναμένεται αργότερα, εντός της πρώτης σεζόν περιεχομένου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*