Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται υποστήριξη για χειριστήρια-μουσικά όργανα στο Fortnite Festival

*
Πριν λίγες ημέρες, το Fortnite Festival προστέθηκε στο δημοφιλές battle royale. Ένα παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι, όπου οι παίκτες μπορούν να ανέβουν στη σκηνή και να παίξουν μουσική παρέα με φίλους, επιλέγοντας τραγούδια από τους Queens of the Stone Age έως του The Weeknd.

Πίσω από το Fortnite Festival βρίσκεται η Harmonix, η εταιρεία που δημιούργησε τη δημοφιλή σειρά Rock Band, οπότε οι παίκτες αναρωτιούνταν αν τα πλαστικά χειριστήρια-όργανα μουσικής που συνόδευαν τους συγκεκριμένους τίτλους ήταν συμβατά με το Fortnite Festival. Η Epic Games τοποθετήθηκε επίσημα, αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζονται τα περιφερειακά, όμως η ομάδα της Harmonix ήδη εργάζεται προκειμένου να προσφέρεται υποστήριξη μέσα στο επόμενο έτος.


Δεν διευκρινίστηκε αν θα υποστηρίζονται τα περιφερειακά που ήδη διατίθενται στην αγορά ή αν θα κυκλοφορήσουν νέα, όμως δεδομένου ότι είναι δυσεύρετα και αρκετά ακριβά πλέον, δεν αποκλείεται η Epic Games να κυκλοφορήσει μερικά νέα μοντέλα προκειμένου να προωθήσει το Fortnite Festival επί της ευκαιρίας. Όλα αυτά παραμένουν εικασίες, για τώρα.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Fortnite Festival προσθέτοντας νέα τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες, με τον The Weeknd να έχει την τιμητική του για την ώρα. Ορισμένες φήμες λένε πως η Lady Gaga είναι η επόμενη τραγουδίστρια που θα ανέβει στην ψηφιακή σκηνή του Fortnite Festival, αλλά και πάλι, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*