Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχετε λίγες ώρες για να κάνετε δικό σας το Content Warning που μόλις κυκλοφόρησε (trailer)

Η Landfall, δημιουργός του Totally Accurate Battle Simulator κυκλοφόρησε το four-player cooperative horror game Content Warning για PC (Steam), με τιμή $7,99. Όμως ως τις 2 Απριλίου 2024, ώρα 19:00 μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν.

Σκοπός σας στο παιχνίδι είναι να γίνετε διάσημοι ή να πεθάνετε πάνω στην προσπάθεια. Στο Content Warning θα βιντεοσκοπήσετε με τους φίλους σας τρομακτικό περιεχόμενο και θα προσπαθήσετε να το κάνετε viral.


Χρησιμοποιώντας την καμπάνα καταδύσεων θα μεταφερθείς στον Old World. Εκεί θα συναντήσεις τρομακτικά τέρατα, καταραμένα αντικείμενα και πολλά άλλα. Θα πρέπει να βιντεοσκοπήσετε όσο το δυνατό περισσότερα, πριν τελειώσει το οξυγόνο ή μείνετε χωρίς φίλους. Αν επιβιώσετε, ξανά μέσω της καμπάνας καταδύσεων θα μεταφερθείτε στην επιφάνεια. Θα ανεβάσετε τα πλάνα στο SpooktTube και θα περιμένετε τα views.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*