Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fortnite: Η Epic Games μοιράζει δώρα στους δημιουργούς περιεχομένου που ωθούν τους παίκτες να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα

*
Η Epic Games γνωστοποίησε τις προθέσεις της να επιβραβεύει τους δημιουργούς περιεχομένου, που ενθαρρύνουν τους παίκτες να ξοδεύουν χρήματα στο Fortnite. Ύστερα από την ανακοίνωση του πιο πρόσφατου update, η Epic μίλησε για το Creator Economy 2.0, το οποίο πιάνει τόσο τους streamers και τους influencers, όσο και τους ίδιους της τους developers. Αρκεί φυσικά να έχουν δημιουργήσει τη δική τους εμπειρία Fortnite και στη συνέχεια αυτή να έχει τιμηθεί από τους παίκτες αρκετά.

Όσοι από αυτούς ωθήσουν παίκτες να ξοδέψουν χρήματα με τη χρήση V-Bucks, θα επωφεληθούν με ποσοστό από το 40% των εσόδων της Epic (ανά μήνα). Βέβαια υπάρχουν και ορισμένα κριτήρια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η δημοτικότητα του εκάστοτε δημιουργού, αλλά και ο χρόνος που έχει παιχτεί συνολικά το περιεχόμενο που έχει δημιουργήσει στο παιχνίδι.
Το νέο αυτό σύστημα θα μπει σε λειτουργία από την 1η Νοεμβρίου, λίγες μέρες μετά την αύξηση των τιμών στα V-bucks. Οι πρώτες πληρωμές της Epic προς τους δημιουργούς που θα πληρούν τα κριτήριά της, θα πραγματοποιηθούν στις 30 Δεκεμβρίου.

Το Fortnite είναι διαθέσιμο σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC και Android. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*