Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Activision παρουσιάζει τι νέο φέρνει η τρίτη σεζόν του Call of Duty: Warzone 2.0

*
Η Activision δημοσίευσε λεπτομέρειες για ορισμένες από τις αλλαγές που έρχονται στο Warzone 2.0 ως μέρος του update για την τρίτη σεζόν του παιχνιδιού. Αυτές περιλαμβάνουν τροποποιήσεις στον ρυθμό, τη μάχη, την κίνηση και πολλά άλλα στοιχεία του battle royale.

Οι βελτιώσεις στον ρυθμό περιλαμβάνουν "μειωμένο χρόνο καθυστέρησης μεταξύ των κύκλων που κλείνουν προς τη μέση του παιχνιδιού, την προσθήκη περισσότερων Ammo Caches και Buy Stations καθώς και τη συμπερίληψη των UAV Towers για την παροχή πληροφοριών και την ενθάρρύνση για μεγαλύτερη εμπλοκή στις μάχες".


Τα one-hit-down sniper rifles έρχονται επίσης στο παιχνίδι.Οι ελεύθεροι σκοπευτές τύπου Bolt-action εξοπλισμένοι με Explosive Amunition θα μπορούν να σκοτώσουν τους εχθρούς με μία βολή ενώ Explosive Ammunition έχει προστεθεί και στο MCPR-300.

Όσον αφορά την κίνηση, τα Redeploy Drones που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο νησί Ashika θα παρέχουν στους παίκτες έναν νέο τρόπο να διασχίζουν γρήγορα το Al Mazrah.

Αλλαγές στην κίνηση αλλά και στην ισορροπία των όπλων θα υπάρχουν σε Warzone 2.0 και Modern Warfare 2.

Η 3η σεζόν θα περιλαμβάνει επίσης την επιστροφή του multiplayer modes Gunfight. Ένας από τους χάρτες που θα υπάρχουν στο Gunfight θα είναι ο Blacksite, που θα φιλοξενεί το νέο 1v1 Gulag του Warzone 20.

"Το Blacksite είναι ένας σχεδόν ορθογώνιος, ασύμμετρος χάρτης με πολλούς εσωτερικούς χώρους και μεγάλες εξωτερικές διαδρομές, ειδικά στο δυτικό τμήμα του, όπου υπάρχει ένας μεγάλος διάδρομος που εκτείνεται μεταξύ των δύο περιοχών spawn", σύμφωνα με την Activision.

Η τρίτη σεζόν των Call of Duty: Modern Warfare 2 και Warzone 2 έχει ήδη ξεκινήσει. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*