Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision Blizzard αποζημιώνει τους παίκτες του Overwatch 2 με δωρεάν cosmetics και XP boosts

*
Με τα προβλήματα στους servers του Overwatch 2 να έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στους παίκτες, η Activision Blizzard ανακοίνωσε πως θα τους αποζημιώσει με δωρεάν in-game items και εβδομαδιαία XP boosts.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού οι χρήστες θα λάβουν εντελώς δωρεάν το Cursed Captain skin του Reaper, ένα Health Pack weapon charm και xp boosts ως δώρο για τα θέματα που έχουν αντιμετωπίσει με τους servers του παιχνιδιού. Στην ανακοίνωση της, η Activision Blizzard αναφέρει πως η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται στις απαραίτητες διορθώσεις με τα προβλήματα των servers και των πολλαπλών bugs που έχουν εμφανιστεί στο παιχνίδι.

Το νέο skin και το weapon charm θα μπορείτε να το αποκτήσετε εάν έχετε συνδεθεί στο παιχνίδι από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι και το τέλος του season one. Σχετικά με τα εβδομαδιαία XP boosts, θα γίνουν διαθέσιμα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*