Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard ακυρώνει το PvE Hero Mode του Overwatch 2

Η Blizzard πήρε την σκληρή απόφαση να ακυρώσει το PvE Hero Mode του Overwatch 2, το οποίο θα λειτουργούσε ως campaign και ως– ιδιαίτερα χρήσιμο – background και ιστορία των χαρακτήρων και του κόσμου. Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία φορά που ακούσαμε για το εν λόγω mode, ήταν στην ανακοίνωση ημερομηνίας λανσαρίσματος, όπου η Blizzard είχε δηλώσει πως το campaign θα έρθει σε επόμενη ημερομηνία. Το ακυρωμένο πλέον mode, βρισκόταν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, κρίνοντας και από το gameplay video που έδειξε η εταιρεία πριν από τρία σχεδόν χρόνια.



Τα στενάχωρα αυτά νέα, ήρθαν μαζί με το roadmap του Overwatch 2 για τις επερχόμενες seasons. O διευθυντής του Overwatch 2, Aaron Keller και ο παραγωγός Jared Neuss, σε συνέντευξή τους στο GameSpot ξεκαθάρισαν τους λόγους πίσω από την απόφασή τους. Ο Keller δηλώνει πως δεν αντιμετωπίζει το Hero Mode ως «ακυρωμένο», απλά πως το περιεχόμενό του θα κυκλοφορήσει σε διαφορετική μορφή από αυτήν που είχαν ανακοινώσει στην BlizzCon του 2019, με τα ξεχωριστά talent trees για τον κάθε χαρακτήρα και όλη την εστίαση γύρω από έναν έναν ήρωα.

Ο Keller επιβεβαιώνει πως οτιδήποτε έχουμε δεί σχετικό με talents και power progression system δεν θα λανσαριστεί ποτέ. Ο Neuss υποστηρίζει πως η απόφασή τους να ακυρώσουν το project εξαρτήθηκε από πολλούς παράγοντες, όπως τον αρχικό προγραμματισμό, το που θέλει να εστιάσει πλέον η ομάδα ανάπτυξης, το αν είναι τόσο διασκεδαστικό το mode όσο το περίμεναν και πολλά άλλα. Εν κατακλείδι, η ομάδα αποφάσισε πως θα είναι πιο σοφό να αφιερώσει τους πόρους της στην συντήρηση και την βελτίωση του multiplayer mode, εμπλουτίζοντάς το πολύ περισσότερο με φρέσκο περιεχόμενο την κάθε season.

Στην συνέχεια, αποσαφηνίζουν πως οι επόμενες seasons στο roadmap του Overwatch 2 θα φέρουν πάρα πολύ περιεχόμενο PvE, απλά όχι στην μορφή που είχε προγραμματιστεί αρχικά. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως διάφορες ιδέες του Hero Mode θα εισέλθουν στο παιχνίδι με κάποιον τρόπο, όπως οι αλλαγές στις δυνατότητες των χαρακτήρων. Δυστυχώς, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects τα τελευταία χρόνια όμως, αποτελεί πλέον παρελθόν.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*