Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard ανταποκρίνεται στο review bombing του Overwatch 2 στο Steam

*
Το Overwatch 2 λανσαρίστηκε στο Steam υπό σωρεία αρνητικών κριτικών και η Blizzard υπόσχεται διορθώσεις.

Η διάθεσή του στην πλατφόρμα της Valve έγινε ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του, η οποία φέρει την ονομασία Invasion. Με αυτή προστέθηκαν στο Overwatch 2 ένας καινούργιος support hero, ένα νέο game mode, καθώς και PvE story missions. Παρόλα αυτά, οι χρήστες του Steam μετέτρεψαν τον τίτλο σε ένα από τα games με τις χειρότερες κριτικές και τώρα ο Aaron Keller, director του Overwatch, τοποθετείται επί του θέματος.

Όπως δήλωσε ο Keller, η Blizzard αντιλαμβάνεται πως ο βασικότερος λόγος για τον οποίο οι παίκτες δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι, είναι η ακύρωση του PvE που ανακοινώθηκε το 2019. Σχολιάζοντας το γεγονός, είπε πως επρόκειτο για ένα πολύ φιλόδοξο project, το οποίο τελικά δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί, κάτι για το οποίο ευθύνεται η ίδια η εταιρεία. Ο Keller συνέχισε λέγοντας πως δεν μπορεί κανείς να γυρίσει τον χρόνο πίσω, όμως αυτό που μπορεί να κάνει η Blizzard είναι να κάνει περεταίρω βελτιώσεις, αλλά και προσθήκες στο Overwatch 2. Όπως εξήγησε, αυτό σημαίνει νέους χάρτες, νέους heroes, περισσότερα game modes, missions, events, cosmetics και ολοκαίνουργιες ιστορίες.


Η εταιρεία αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών και, απ’ ότι φαίνεται, έχει πλάνο για να το καταφέρει. Ο χρόνος θα δείξει.

Το Overwatch 2 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*