Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard δεν θα πραγματοποιήσει αλλαγές στην ισορροπία του Overwatch 2 κατά την πρώτη σεζόν

*
Η ομάδα ανάπτυξης του Overwatch 2 μίλησε για τα σχέδια υποστήριξης του τίτλου σε ένα developer blog post. Η Blizzard ανέλυσε το σκεπτικό της πίσω από την ισορροπία των ηρώων στο gameplay, το map rotation και το ranking των παικτών. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ενώ κάποιοι ήρωες τα πάνε καλύτερα από άλλους, υπάρχουν διαφορές στο επίπεδο ικανοτήτων των παικτών μας. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε πως δεν υπάρχει κάποιος ήρωας του παιχνιδιού του οποίου η δύναμη να ξεφεύγει από τους στόχους μας».


Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της, ο οποίος ήταν όλοι οι ήρωες να έχουν ποσοστό νικών 45-55%. Συνεπώς, κρίνει πως δεν υπάρχει λόγος να γίνουν αλλαγές στην ισορροπία του gameplay, πλην μιας αλλαγής στην Zarya μόνο στο Total Mayhem mode. Η ομάδα σκοπεύει να εφαρμόσει μια σειρά από αλλαγές κατά την δεύτερη season του Overwatch 2, προκειμένου να δίνει μια ξεχωριστή ταυτότητα σε κάθε επόμενο κεφάλαιο του παιχνιδιού και να κρατήσει την ισορροπία μεταξύ ηρώων και παικτών σε καλά επίπεδα.

Έχοντας πει αυτά, η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε πως προσέχει συνεχώς την φήμη του κάθε ήρωα και την αλλαγή που έχει αυτό σε ποσοστό νικών. Ως παράδειγμα αναφέρθηκε στην D.Va η οποία φαίνεται να έχει χαμηλότερο ποσοστό νικών από άλλους, και την συνεχόμενη αύξηση των επιδόσεων της Kiriko, όσο οι παίκτες μαθαίνουν να την χειρίζονται καλύτερα.

Η Blizzard απολογείται που έβαλε μερικούς παίκτες σε πολύ χαμηλό rank κατά την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού, εξαιτίας ενός bug στα Skill ratings.

Τέλος, η Blizzard αναγνωρίζει πως κάποιοι παίκτες έχουν προβλήματα με την απόκριση του χειρισμού σε υπολογιστές και θα φέρει βελτιώσεις. Η ομάδα ανάπτυξης έκλεισε ευχαριστώντας όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού. Ως απολογία για τα bugs, το πρόβλημα πρόσβασης λόγω SMS authentication, τα DDoS attacks και τις τεράστιες ουρές αναμονής, θα οργανωθεί ένα Σαββατοκύριακο με διπλό experience gain.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*