Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η DON’T NOD προσφέρει δωρεάν το Tell me Why

*
H DON’T NOD, developer της σειράς Life is Strange, προσφέρει δωρεάν το Tell Me Why για κονσόλες Xbox και PC (Microsoft Store) με αφορμή τους εορτασμούς του Pride Month. Σημειώνεται πως όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού ήταν επίσης δωρεάν την ίδια περίοδο πέρσι. Επιπλέον, το πρώτο επεισόδιο είναι δωρεάν εδώ και πολύ καιρό, ενώ ο τίτλος βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass.

Το Tell Me Why εστιάζει στα δίδυμα αδέλφια, Tyler και Alyson Ronan, με τον Tyler να είναι διεμφυλικός άνδρας, στοιχείο καίριο για την ιστορία. Τα δυο αδέλφια θυμούνται με διαφορετικό τρόπο συγκεκριμένα γεγονότα της ζωής τους και ο παίκτης διαλέγει ποια εκδοχή θα πιστέψει, επηρεάζοντας έτσι τον δεσμό που συνδέει τα αδέλφια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*